Grannfejden.

Haha, jag såg grannfejden igår kväll 2 gånger:)
Kan vara det bästa avsnitt som nånsin visats, vilken hjälte han var den där Erik. Totalt stentjurig och han levererade oneliners på löpande band!

Nu ska jag knata mig iväg på jobbet sedan är det fullt ös fram till i kväll då jag ska se på matchen på red grill and bar, men petter och ungarna.

nej nu väntar lite pappersarbete, dvs tidlappar;)

Over and out// micke

Som i ett ramaskri från nysprängde tarmar!

Nu sitter jag hemma och har kommit på varför jesus var en vis man.... han hade ju ingen kärring!

Idag började vackert med massa missade samtal om diverse saker... dethar varit full fart hela dan iallafall, och snart så fadar den ut och man kanske kan känna lugnet, och då kommer den fantastiska tröttheten!!!


Jag har lyckast somna ifrån både the Big Lebowski och FightClub på 2 dagar... Hur kan det komma sig? igårkväll slog jag något form av rekord när det att somna som ett cp, Jessica sa att nu sover du! och jag svarade naturligtvis. "Näää jag bara kollar lite"
Hur kommer det sig att man ALDRIG kan erkänna att man sover? jag har nog inte erkänt det en enda gång i mitt liv!

Nu ska ska jag skjutsa hem dom jag har på besök, sedan ska jag inta skogsvägen 10!!!! MOHAHAHAHAHAHA!!!!! fan det har blivit lite väl mycket HE-man dom senaste dagarna...

Nej nu ska jag driva ur satan och demonerna ur kroppen!!! hmmm, undrar om jag har toapapper?


Over and out// micke

Med röven tagen ur en sodapanna ska jag tukta dig i herrens lust och förmaning!

Vad väljer man mellan när alternativen är att ha ont, eller ondare? när alternativet att inte ha ont känns mer och mer avlägset, inte för att det skett nån förändring utan för rädsla av nånting...

JAg känner herren jesus krist smeker mitt anlete när jag slickar det kristna toalettgolvet med smak av sperma, piss och spya, en doft av verklighet som gör att en längtan till satans varma famn och lidande är nära förestående!

Med skev blick och svullen röv ser jag mongolerna komma med rykande gummikukar längs snår av avföring lik och bävrar, likt ett tåg av pingstvänner på väg till annu ett bokbål!
Kanske det var fel sorts svamp vi hade i såsen?


HAHA:)

Nu har man laddat med en spontanrunk, och ska hoppa in i duschen.
Det vankas lite god mat och trivselkväll nere på byn..

Fick se en underbar reklam för Durex i dag som jag måste dela med mig av:)


ikväll blir det poker och annat fram till morgonen....

Over and out// micke

3 ways of calling hell for life!

Som sann härskare i mitt egna universum så har jag beordrat mig själv och allt liv inom mig vila, den som trotsat mig har blivit straffade med att läsa leif GW perssons romaner. Karln är ju smart men skriver som ett CP!

Uppdateringen har jag inget försvar mot men kan kort och gott bero på skrivtorka och andra viktigare saker som.... porrsurf och poker!

Jag har iallafall kommit ett mycket längre steg i mitt beslut när det gäller viktoperation eller inte, jag hade möte med kirurgen på fredagen, och jag var en mycket nöjdare man/pojke när jag lämnade sjukhuset.
Jag har ju som sagt inte vetat alls hur jag skall göra ifall jag ska lägga mig under kniven eller göra någonting annat så jag hade lite ångest inför mötet med kirurgen. Dock tyckte han att mina tankar var mycket sunda och jag kommer att få träffa psykologteamet och så man får hjälp med tankemönstret inför mat.
det spelar ingen roll om jag gör en operation eller inte om jag inte kan leva med förändringen efteråt, och det är det enda som skrämmer mig med den... att göra operationen och sedan misslyckas för att man inte kan "sköta" sig efteråt.
Nu ska jag iallafall få hjälp med den biten och jag var tydligen de första som efterfrågade den här typen av hjälp..
JAg har inte bränt broarna för operation, utan vill jag så står jag långt framme i kön.

Annars var fredagen ett antiklimax av stora mått.

Har kommit på mig med vissa förändringar som gör att jag blir en smula förvånad över hur vissa människor kan ha inflytande över en.

Jag ska försöka ta mig in i guiness rekordbok genom att vara den första människan som under officiella former har onanerat under hela transibiriska järnvägen.
tror att det kommer att finnas stort intresse och överskottet skall jag skänka till världens barn!
En dag här i veckan kom jag på mig själv att ha sexuella tankar om en sax, men efter ett tags exprimentering och i viss mån pusslande så kom jag på att vissa saker ska stanna vid fantasier.

fan vad jag hoppas att SD kommer in i riksdagen, det skulle om nått vara räddningen för sverige.
Nu är jag för lite insatt i deras egna politik, men med tanke på att SD är lika populära i riksdagen som Eddie Murphy är i Alabama, så kommer de etablerade partierna vara tvugna att samarbeta över blockgränserna och kanske få den här skutan framåt igen!

nej nu blir det lite film och sedan någon form av försök till insomning..

Over and out// micke


Common people..

...She came from Greece she had a thirst for knowledge,
she studied sculpture at Saint Martin's College,
that's where I,
caught her eye.
She told me that her Dad was loaded,
I said "In that case I'll have a rum and coca-cola."
She said "Fine."
and in thirty seconds time she said.....

Vilken sinnessjuktbra låt:)
Är inne i 90-talet nu, lyssnade på alice in chains nya album och fick gåshud, lyssnade på pearl jams nya album och fick glädjefnatt. 90-tals ikonerna har gjort några riktigt bra skivor, nu väntar jag bara på att Soundgarden kommer att släppa ett album, då blir det förmodligen ståkuk fram till skivsläppet:)

Idag ska jag till läkaren för mina besvär med sömnen och andra saker, detta är inte ett påfund jag kommit på själv men det tjatas om det så man måste ju dit.

Pokern är på väg att lossna lite nu, har jag några kvällar till på rätt köl så kanske man kommer att få in en hacka snart mycket SNART.

så kanske det blir som i denna låt;)
..I'm never gonna work another day in my life
The gods told me to relax
They said I'm gonna be fixed up right
I'm never gonna work another day in my life
I'm way too busy powertripping
But I'm gonna shed you some light...



Nej nu blir det till att åka till läkaren sedan blir det lunch, efter det vetefan vad som händer, har nån några förslag är jag på!

Dålig vits jag hörde på ett pokerbord igår:
"What do u call a dog without legs?"
"nothing he cant go anywhere"

Over and out// micke

Return to innocence.....

Jag har inte skrivit på några dagar för att jag haft sån värk i mina händer och det har gjort ont när jag skrivit, men det är lite bättre nu och jag kände ett behov att kleta in ett inlägg;)

Vad jag ska skriva om det vet jag inte för fem öre utan det ska bli kul om jag orkar korrekturläsa efteråt och se vad det blev. haha

Fått höra av chefen på jobbet att han är orolig över hur jag styr arbetsplatsen och att det är många som ser upp till mitt sätt att vara. JAg ser det som att jag är precis som vanligt, jag har inte för avsikt att styra nån annan. JAg citerar min chef "hade du haft samma ideer som hitler hade du fått med dig halva svenska folket eller hade du haft samma ideer som stalin hade du fått med dig hela ryssland" Kanske man är i fel branch då?;) Nej skämt och sido så vet jag att jag har mycket större kapacitet än vad jag nu visar karriärmässigt. När den dagen kommer då jag orkar ta itu med mig själv har jag massor med ideer och uppslag över saker jag kanoch vill göra. Haken är bara att jag inte hittar en anledning till att ta itu med mig själv. Har förlikat mig med tanken att förändringen kanske aldrig kommer.

En sak det vet jag iallafall, att barn får mig på väldigt bra humör:) satt och kollade på william på max idag och han höll låda hela tiden.
Det som är så häftigt är att barn inte bryr sig om vad andra tycker och gör det som faller dom in, ena sekunden käkar han en bit hamburgare och nästa sekund diggar han till musiken från radion:) Skulle han göra samma sak fast om 30 år, skulle man direkt tänka att han antingen är psykiskt sjuk eller har nån form av retardation.

Människan är tyvärr ett konstigt däggdjur, hon tycker sig ha en fri vilja men älskar att bli styrd, hon tycker sig (i sverige åtminstånde)  ha åsiktsfrihet  men tycker som alla andra, hon tycker sig vara vidsynt, så länge det passar in i gängse normer.
Faller man inte in i ledet ska man utfrysas. Nu finns det ju vissa lagar och förordningar vi måste ha för att inte kaos ska inträffa eller att vår egentligen grymma natur ska få allt för stor grogrund, dom ska man ju naturligvis följa men alla jävla sociala normer ska man fullständigt skita i tycker jag.
Ta några exempel, har ni provat att prata med en vanlig människa som du inte känner? har ni omotiverat börjat sjunga på en fullsatt buss eller annan kollektivtrafik? har ni lagt er och vilat på en trottoar? gått på stan iklädd morgonrock?
Gör man dessa saker så ses man direkt som avikande och människor känner sig obekväma, Varför är det så?? Kanske för att man stör den "sociala ordningen" och människan känner att han inte riktigt vet vad som förväntas av henne.

Jag har ägnat min livstid åt att inte vara som alla andra, och jag är som tur är inte som alla andra. Men en sak är säker, har man träffat mig så kommer man ihåg mig, på gott och ont;)

nej nu ska jag läsa lite grand om Isaak Newton.

"misstag gör vi alla" sa pedofilen när han ställde ner den nyknullade dvärgen!


Nu en alternativ video till denna låt..




Over and out// micke.

I cross my heart and hope to die......

... Är en fantastisk låt med Carcass..

idag har jag en sån där dag då verkligheten är nära, då jag skulle vilja fly totalt men ändå stannar kvar för att se om det blir bättre, men ska jag vara ärlig så är jag lockad att fly... som fan.

En annan sak är att jag håller på att distansiera mig från element som är skadliga för mig, nu säger jag det så diplomatiskt jag kan för att inte såra nån.

En annan sak som stör mig förbannat mycket är att jag har så jävla ont i händerna, på högerhanden är det de 2 mellersta fingrarna som jävlas, tror jag har en spricka i dom. på högerhanden är det bakom knogarna det gör ont, bara man inte får nån jävla reumatism vore ju bara så lämpligt...

förutom att allt känns skit så har jag inte så mycket att klaga över ändå när jag tänker efter, det enda som saknas är en semester... Jag har mindre problem idag än jag hade för 6 månader sedan, jag är mer social än jag var för 6 månader sen men det finns ju En LITEn sak som gnager mig, och min käre vän Johanna (som samtidigt är den mest prisvärda kurator jag har träffat på) vet vad jag syftar på..

ska iallafall börja försöka trotsa läkarna och gå ut och gå mera än vad jag gör nu, kanske hälarna går till sig, i cross my heart...;) hehe

Nej nu ska jag kolla dumburken och kanske se om några av mina favoritbloggare skriver nåt kul:)

Over and out// micke

FlowerPower.......




,,, Var bara tvungen att ta med den här låten!!!:)

Ja, idag firade jag och jessica 10:e-filmsjubileum, det är alltså 10:e gången i rad vi somnar ifrån en film:)
Annars startade dagen sådär, ringde och sa till jobbet att jag börjar vid lunch istället för klockan 7, var helt död i morse.

Sedan har det väl inte hänt så mycket idag, försöker tänka på bra saker men det dyker upp skit hela tiden... inte så mycket från mig själv utan från andra som jag måste reda ut.

Jag vill bara åka på semester, känner mig sönderstressad just nu.


Jo en sak som jag reflekterat över är, fy fan vad porren idag har blivit dålig!!!
Vad var det för fel på John dough, Randy West, ron Jeremy ,houston 500, göran Vänster, Linda thoren, Jenna, Stacey valentine, Shay sweet, chasey laine, asia carrera, medflera... Där har ni några klassiska namn.
fram till slutet av 90-talet såg jag en hel del porr, kan nog säga att det bara är Berra som kan ha sett fler filmer än jag. JAg ville till och med börja producera filmer, men företagsnamnet Dirtywilly Prod.
Men i dag är porren inte lika bra, såå mycket skräp. Massa jävla våldtäktsinspirerat skit, gå in på faciaabuse och se själv totalt jävla värdelöst! Sedan ska det göras massa saker man bara trodde tyskar höll på med...
nej bra porr ska vara roligt att titta på, inte som nu bara massa gris.
Nej jag tror att porrbranchen behöver en talang som jag:) men tyvärr är det svårt att konkurrera med internetporren, finns nästan inga ikoner kvar även om jag tycker att Naomi Watts och framförallt Supertalangen Gauge är helt sinnessjukt bra! Vet inte nån som kan komma nära i historien, kanske en tidig tera patrick eller Jenna, Jo det finns en tjej från england som är grym men jag kommer inte på vad hon heter.


Sitter samtidigt som jag analyserar porren och pratar med rebecka som vill att jag framför ett par vitsar direktciterade;)

Vet du va snigeln säger då han åker på sköldpaddan?

Nej!

*WWWWWOOOUUIIIIIIIEEEE*

Det var två bögar som skulle gå till badhuset för att  bada
då dom kommer fram säger den ena"fan,ska vi inte ta å bada bubbelpool ist?"

"jooo,självklart"säger den andra
då dom suttit där en stund,så bubblar det upp sperma till ytan!
varav den ena utbrister"va fan,sitteru å runkar i bubbelpoolen?!"

"näe"säger den andra
"ja fes"

de va en anka som gick in på en bar å frågar bartendern"hej,har du nå kex här?"
näe,svarar han
ankan"har du nå kex här?"
men näe
"men har ni nå kex?"
men asså,frågar du en gång till så lovar jag dej att jag spkar fast näbbjäveln  i baren,fattar du?
ankan"okej,har du nå spik då?"

nej nu ska jag fortsätta mina nattliga samtal och eventuellt sova:)

Over and out// micke

RSS 2.0