Run midget run!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Här sitter jag nu till de vackra tonerna av Manowar.

Gårdagen blev en smärre flop, jag skulle gå ut med Med Andreas påtravet sedan casinot, och efter vad jag har hört så missade jag en hel del! för det jag hade planerat skulle komma in i likvider uteblev, så det var bara att stanna hemma.

Nu blev jag inte helt och hållet hemma, utan jag for hem till den oerhört charmerande Johanna, vi surrade och såg på lite film och sedan styrde kosan hemöver vid 3-tiden.
Johanna och jag har en del liknande egenskaper, som att alltid trassla till saker, och hamna i trassel för att vara den vi är. Håller du med???:)


idag har jag bestämt mig för att dricka till, sitter nu med en halv flaska famous. gott som satan, sedan ska jag till östbergs 30-års fest, kommer bli ett värre sjöslag ska jag se till:)

igår satt jag och surrade med tjabo och kom in på GG allin, denne framlidne punkrockare med trasigt yttre och utplånat inre. För er som inte vet vem han är så rekomenderar jag er att se dokumentären Hated.

Kom in på jerry springer när jag klickade runt på youtube, och fick fram en video som gjorde att jag skrattade så jag grät!


Nu ska jag fortsätta min resa in i dimman!!!!

Over and out// micke

Remember that Jesus was inhailing vodka with satan!

Nu är jag tillbaka efter en tids häktning och lite annat tok.
Jag ska skriva mer om mina tankar och funderingar jag hade under tiden jag satt i mitt rum i Härnösand.
Jag har äntligen fått ljud i min dator och jag har saknat att lyssna på musik mest under den här tiden, finns så mycket som måste höras så jag blir alldeles uppspelt vid datorn nu.
Så därför blir det ett slentrianinlägg i dag;)
Jag ska jobba på södra berget i morgon med, det är nåt skit med henrik åberg tror jag som ska riggas, så det blir bra med slantar.
Nej nu ska jag runka bulle med herren jesus krist och kanske duscha!
Over and out//  micke willysson

RSS 2.0