Mitt liv som mig själv!

... Sent igårkväll drabbades jag av en näsblodsattack som gjorde att det såg ut som i filmen the shining, känner mig fortfarande konstig som fan efter det...

idag började dagen med en underbar timmes försovning, sedan har jag ställt till et mindre världskrig på jobbet:) hehe, tycker ju om att jävlas så idag så fick jag nån form utav utskällning som resulterade i att jag började asgarva:) Vill jag inte bry mig så gör jag heller inte det:)

Sedan for jag ner till ndansjö vid lunch, höll på att gå illa då jag nästan sov medan jag körde. BNär jag väl kom fram sov jag i bilen i 40 minuter. For sedan till blåberget och fick sortera en släpvagn med skit, tog sin lilla tid men totalt jävla svintråkigt göra... Efter det for jag tillbaka till nedansjö och lämnade vagnen, och for ut mot sär... hmm, menar söråker och skulle hämta Jessica och william som hade hälsat på farmor:) sedan for jag hem, jo har jag namnt att jag har kört bil idag??
Somnade som en skjuten bäver, och har drömt massa småskumma drömmar, vaknade iallafall med ett praktstånd. Kanske inget ovanligt med det, men vafan fick jag stånd för eftersom jag kom ihåg drömmarna.. Tog iallafall INTE saken i egna händer utan vände mig mot dataorn och lite kortspel, gick sådär men det var bra för ståndet iallafall. HAr sedan det fördrivit tiden med att kommentera cirka 3000 kort på facebook och lyssnat på musik:)

Ja vad ska jag göra nu då??? hmm, kanske äta för jag är lika hungrig som Ulf Larsson är död..

På tal om Ulf Larsson så tyckte jag han var helt sanlös rolig ibland... R.I.P.....

Nej nu blir det till att tvaga sig och sedan försöka ordna nån form av föda!!

Over and out// micke

Sängkammmartankar.......

Nu sitter jag och lyssnar på julesången med errols..
Har förbannat svårt att sova, fast jag ska upp klockan 6 på morgonen kommer jag inte i säng förrän 3-4 varje natt. känner mig totalt slut på dagarna, måste fan åka på semester nånstans och koppla av.
Det sjuka är att på varje ställe där jag trivs somnar jag på stubben, hemma hos folk det är ju snyggt:) man kan inte vara nånstans utan att vara den där som "alltid" sover.
Jag mår inte speciellt dåligt heller just nu, men jag vete fan vad det är....

Nu ska jag iallafall läsa en bok, tror det blir Idioten av fjodor dostojevskij.

sanningen finns där ute....

over and out// micke

Far beyond Driven...

Lyssnat på aggressiv musik hela eftermiddan, av nån anledning mår jag bäst av det:)
Har lirat poker med, gick ganska okej..

Snackar med Andreas och han har börjat Camebridgekuren nu, och jag ska säga att jag blir sugen jag med.... mycket sugen, tappa lite snabba så man kan ut och prommenera med värktabletter iallafall... Är så less att mina hälsenor är som fiolsträngar samt kraftigt inflammerade, fick lida för min prommis igår.

Annars fick jag mig en glädjande överraskning på jobbet idag, monica hade klarat av nånting jättejobbigt och det gjorde att min dag blev räddad:)

Nej nu blir det till att kuska ut med bilen en sväng, ska handla lite grejer till maten idag... kycklingpasta, och känner jag min kock rätt så blir det till att ha eld i baken senare:)


Over and out/// micke

Powerslave...

Tell me why I had to be a powerslave
I don't wanna die, I'm a god, why can't I live on?
When the Life Giver dies, all around is laid waste.
And in my last hour,
I'm a slave to the power of death.

Så ser jag på mig själv;)

Idag har man gjort...... hmmm.... VA FAN....... Jo, jag har kört bil, Promenerat med 2 snygga tjejer och sedan hamnade jag i soffan hemma hos jessica. William ville bara busa med mig hela tiden, och tyckte att jag var förbannat tråkig när jag somnade, så han var tvungen att peta mig i näsan:)
Slog sedan på en filmklassiker som jag tyvärr somnade ifrån, Det våras för frankenstein... Helt underbar film, Mel brooks har sina ljusa stunder. Det finns bara en sak som drar ner betyget på honom, och den som kan gissa det får en 100-lapp. Förutom Jessica som redan vet....

Annars Har jag fått mig en tillitstörn idag, kommer att ta det med vederbörande inom kort. Kommer oavkortat att tänka på en låt med gamla Clawfinger.



Jag har även lirat poker idag, är inne i en downperiod men klarar mig bra ändå, när rushen kommer blir det bra;) haha

Är det nån annan som tycker att porrfilmstiteln In Diana Jones är en bra porrfilmstitel? jag tycker det är klockren;)

Nej borde kraftigt fundera på att sova, ska upp och jobba i morgon, och Monica ska tydligen berätta nåt skoj idag:)

Jo fan, Gud vad min vän Berra har snokat upp porrbilder på folk i kommunen, har sett massor av grejer idag på folk jag vet vilka det är:) lite kul faktiskt...


Nu blire bingen, over and out//micke

.....

Ibland värmer det till i mitt iskalla hjärta och ikväll var det verkligen en sån kväll:)
Jag har faktiskt en bra egenskap, och det är att jag verkligen kan glädjas med andra....

Over and out// micke

master william....

Idag har det varit en sån där grymt skojjig dag, trots att jag bara sov styvt 2 timmar igår natt.
När jag är trött så får jag nån form av superdamp där jag knappt klarar av mig själv:) hehe

Jag började dagen med en kopp java nere hos petter och lite sedvanligt surr:)
Därefter hämtade jag upp Jessica och hennes 1 årige son william.
Av nån skum anledning så lyckas jag och barn komma så där ruskigt bra överrens med varandra, kanske är det för att vi tänker lika och är på samma nivå??? hehe

Vi var iallafall på IKEA och käkade, Jessica var naturligtvis tvungen att göra allt för att skämma ut mig:) men det är inte lätt att få mig att skämmas;)
Köpte 2 byråer som jag ångrade direkt att jag köpte, men jag orkade inte gå tillbaka med dom... välinvesterade 500 kronor.
Följde upp den succèn med att vi for till fagervik och skulle hälsa på min lilla Tyra, men det slutade med att jag köpte potatis för 200 spänn TILT!!!! sålde iallafall hälften av potatisen till morsan till överpris;) hehe
Efter det for vi till Malin som fyller 24 år idag, och bjöd henne på en delikat fika på donken, sunkit men otroligt trevligt:)
For sedan ner till Jessicas moder och det är som vanligt en upplevelse, en orgie i floskler och missuppfattningar:) men alltid trevligt...

sedan kom jag hem jätteseg till hockeyn som var en total skitmatch, hade hellre sett Anrik och rosdahl hånglat på en badstrand ackompanjerad av chris isaaks wicked game, då förstår ni hur bra det var:)

Nej nu har jag haft en bra msn-kväll och laddar inför morgondagens äventyr!!!!

Over and out// micke

Master of Puppets.................

sitter och lyssnar på en skiva som inte alls har med min rubrik att göra, jag lyssnar på Dirt-skivan med Alice in chains, brutalt bra skiva men framkallar mycket minnen från början av 90-talet.
Minnen från början av 90-talet ska jag hålla mig undan föruton sommar-OS i Barcelona med JOs OS-guld i spetsen, och längdfinalen i Tokyo 91 är ju värd att minnas, fotbolls-VM 94 kanske men framförallt så finns det minnen som jag aldrig ska glömma och det är tiden jag bodde i Örebro.

Örebro-tiden var riktigt kunglig tid, och jag kan fan inte fatta att det är 16 år sedan jag styrde kosan dit ner nu.
Jag saknar in i märgen alla som höll på med pingisen därnere, men framförallt saknar jag Patrick, Ylva, Philippe och Isabel. Det var hos dom jag bodde när jag flyttade ner som 16-åring, med en attityd som jag borde fått stryk för, ett språkbruk som jag borde fått stryk för men framförallt var jag ganska vilsen och full med missriktat hat.
Av nån jävla anledning så var det där året jag bodde i örebro lite av min räddning, nu ska jag inte säga att jag har varit nån jävla mönstermedborgare sedan dess snarare tvärtom, men hade jag inte vart därnere hade det gått käpprätt åt helvete!
patrick tror jag var den första person som utifrån närmat sig mitt inre, och han lärde mig många saker som jag tänker på fortfarande idag.
Philippe var den som introducerade Soundgarden och TOOL för mig, och för att avslöja nånting lite pinsamt så såg jag upp till honom lite men det kan jag nog inte säga till honom;) haha
Ylva är jag tacksam att jag träffade med, en människa som satte regler för hur jag skulle bete mig och för det är jag väldigt tacksam med.
Isabel, var som en liten lillasyster som jag retade rikligt:) haha
Sedan har vi alla på pingisklubben med, otroligt skojig tid måste jag säga och det är ofta jag reser tillbaka dit i tanken.

Nu börjar jag fan undra hur det här inlägget kom till.... hmmm:)

Finns några saker som gnager mig nu, och jag har väldigt kort stubin så hockey görs sig nog bäst hemma i soffan i morgon;)
Skämt och sido, jag har 2 otroligt stora beslut att fatta som båda kommer att ändra min framtid, jag vetefan hur jag ska göra heller.
Det ena har bara med MOD att göra det andra har med mod och SUNT förnuft att göra.

nej nu ska jag kolla på filmen rounders en stund, och varje gång jag ser den filmen så vill jag spela fixed limit hold em:) vetefan varför haha

Over and out// micke

hehe

Jag vet inte om den här är bättre än orginalet eller inte, men hur som helst är det förbannat kul!!!





over and out// micke

Varuhuset....

När fan kommer repriserna av den såpan då??

Nu sitter jag med lite ont i halsen men med fruktansvärd panndunk, funderar på att sova så man blir kry framåt våren.

Fan jag hade ett intressant samtal på först facebook och sedan msn med en människa jag har känt/vetat vem det har varit i 15 år, som var otroligt intressant:) den tackar man för!

Fan det känns att det är Elitseriepremiär i morgon, jag vill bara kolla efter bra ods och så, men det gör jag inte.... än;) Vet att jag ska hålla mig ifrån sportbeten, det går alltid över styr annars!

En sak undrar jag, varför går det bättre för mig att lira poker live, än när jag lirar på nätet??? jag vet att jag kan surra en sten less, men det kan ju inte bara vara därför?? inte vet jag iallafall, men skulle vara kul att ha nån som sitter över axeln och kollar upp mitt spel. Jag är inte rädd att bli utskrattad:)

JAg vill iallafall bli frisk så jag kan träna. Anrik som sadlat om till kostguru hade ett kostförslag som jag är genuint intresserad av, kanske herr Anrik ska vara med på den resan? skulle vara kul att se honom med magrutor som en grekisk gud när han dricker whiterussian på kasinot och har djupa handanalyser med Hasse B och eliaz på toa:)
Den kvällen var förövrigt den bästa kväll jag har haft när jag inte spelade själv!

nu sitter jag och yrar känns det som, men vad fan gör det? jag har kommit ppå att detta ställe är det enda ställe där jag inte kan bli bort modererad:)

Nej nu ska jag sova...

Over and out// micke

Pensionerad.....

Är kanske det nu roligaste ordet som finns;)

Jag och min sambo Lars har kommit på att pensionerad är ett verkligen roligt ord, varför???
Jo för några dagar sedan såg vi Boratfilmen, lasse för första gången och jag för 10:e gången.
Det är iallafall scenen när dom ska käka middag med sällskapet det kommer ifrån, då Borat "missförstår" den pensionerade (retired) byggnadsarbetaren och tycker att det är snällt av dom andra och bjuda "den efterblivne" (the retard) vad som händer då tycker jag själv(och lasse för den delen)  är stor komik.
Så nu om jag och lasse tycker nån är efterbliven, så säger vi att denne är pensionerad, eftersom att det engelska uttrycken kan vara närmare än man tror om man vill;) Man måste nog ha sett filmen och scenen i fråga noga innan man förstår vad jag menar fullt ut:)

Nu ska jag berätta en anektdot om en vadslagning som blev ganska kul till slut:)
Jag och en av mina "donatorer" låt oss kalla honom minuten var ute och festade ganska kraftigt, då jag fick för mig att slå vad med honom i löpning.
Då jag väger ganska mycket så sa jag att jag kan springa 1 km på 5 minuter nu fast jag är drängfull.
Då frågade han om jag ärligt var dum i huvudet!? jag svarade att om jag kan springa mellan 2 vägskyltar så vet vi att det är 1 km, han svarade "SJÄLVKLART" kanske lite föör snabbt;)
Jag frågade hur mycket jag fick på det, han svarade 7 gånger pengarna, Taget sa jag, och så fixade jag skjuts till stavreviken.
Där finns eller rättare sagt fanns det ett ställe där första skylten visade låt oss säga Sollefteå 108, och nästa skylt kom kanske 200 meter senare och visade Sollefteå 107 således enligt skyltarna så var det en kilometer emellan:)
Hur som helst så klarade jag de där 200 metrarna på 3.5 minuter och "minuten" var skitsur och halade fram 14lax.
Då utbrister jag: "du minuten visst är jag skyldig dig en tusing?"
han svarar; "JA det är du!"
Jag säger : "Kanon jag fick precis in en slant så du kan få den nu"...
Då utbrister vi i ett garv och så for vi in på krogen;)
Men nästa gång vi slog vad så var det mera planering kring reglerna;) hehe

nepp nu blir det till att diska lite:)

Over and out// micke




Män som hatar bullfittor.......

Jo det var ju tänkt att jag skulle summera helgen i söndags med ett mastodontinlägg men jag somnade tyvärr och igår låg vårt nät nere, så nu vete fan vad jag ska kleta ner här...

Tar det lite snabbt...
På onsdagen fick jag reda på att jag skulle hämta en dampunge på 108kilo från behandlingen.
Torsdagen ägnades åt att hämta denna dampunge, och kvällen spenderades på det statliga kasinot.
JAg plussade och dampungen blev avisad från lokalen, dampungen fick sitta ute och vänta medans undertecknad gjorde ett fint plusresultat. Dampungen blev väldigt glad när jag kom ut med pengar till honom.
Fredagen körde jag folk och skjutsade dampungen runt på massa ärenden.
lördagen började med att jag kände mig hängig och ont i halsen, och sedemera utvecklade en trevlig feber. Så dampungen fick klara sig själv, och det gjorde han i cirka 7 timmar innan jag fick ett telefonsamtal om att han satt i arresten. Jag var inte ett dugg förvånad men glad att dom bara LOBade honom.
Söndagen ägnades åt att höra om dampungens ångest och den vanliga oturen han alltid har, jag skällde så där lagom måttligt på honom och han insåg att han inte kan vara ute bland folk med sina "kompisar". Låt mig citera honom; "micke när jag är med dig kan jag vara mig själv ochdå händer inte en massa tok, men när jag är med andra kör det alltid i hop sig" det kändes naturligtvis skönt att höra, men samtidigt kan jag ju ointe se efter honom ett helt liv heller.
Nu ska ni inte tro att jag ogillar denne dampung, snarare tvärtom men det blir jobbigt och han suger mycket energi av en så man måste vara på topp när man umgås med honom.

En annan sak som hände på Lördagen var att jag fick en förfrågan om jag kunde hämta en tjej ute i svedje. jag kan säga att jag inte är rädd för mycket, men att åka dit ut i mörkret gjorde att man knep åt skinkorna lite extra, för jag har nyss sett "den sista färden" och jag tyckte att det var skrämmande lik terräng.
Hur som haver kom jag fram till platsen som jag skulle hämta upp tjejen som visade sig vara ganska söt och vi for in mot den stora staden. Jag införlivade henne i en oerhört fånig men otroligt skojjig lek när man är full eller trött;) Den uppfanns av Andreas häggström och undertecknad för 1.5 år sedan i en taxikö i göteborg, den går ut på att man byter ett ord i en filmtitel mot bullfitta. Tex "den oändliga bullfittan" "tre män och en bullfitta" eller "bridget jones bullfitta" eller bullfittans dagbok etc etc.
Hon tyckte iallafall att den leken var ganska skojjig så resan in mot staden gick väldigt fort.


En sak som har en väldigt stor del av mitt liv är ju poker och vadslagningar av olika slag, men jag skriver inte så mycket om händer och så för det finns så många andra bra pokerblogar och ni behöver inte en till;)
JAg har tänkt att dela med mig några av de sjukare vadslagningar jag gjort genom åren.
Dock har jag ett trevligt vad på G nu, Har slagit vad men några människor om att jag kan gå ner 100 kilo i vikt på 10 månader.
Den ena som är med har sagt att jag får 500 kr per kilo om jag klarar det, en annan har givit mig 30 ggr pengarna, och en annan har sagt att jag får åka till vegas med honom. Så inte vet jag, jag har knappast nånting att förlora på det här vadet:)
Men det är solklart det svåraste vad jag ingått:)

Nu ska ni få se en underbar film jag just sett om en kille som vart till tandläkaren och min tanke går till Anders som som ska på en akuttid hos tandläkaren idag:)




så jäkla rolig:)


nej nu ska jag in till staden, och nästa gång ska ni får läsa om hur jag tjänade 13000 kr på en krogrunda;)

Over and out// micke

Gyllene morgon!!!

I dag startade dagen en aning tvetydigt, jag slog på datorn och kollade mitt pokerkonto och det var soptomt.
JAg har tydligen spelt kort i natt, tog en stilnoct och har "nattvandrat". Har inte ett minne av att jag har lirat.

sedan fick jag några småskojjiga sms på morgonen, och några samtal. Loggade in på facebook och fick ett litet tips på musik, och helt plötsligt så var dagen räddad.
Av en slump så fick vi (jag och lasse) se en av våra idoler på TV... Björn Ranelid, vilken man helt jävla lysande enligt min mening, och sedan som en bonus var Jan Guillou med och duellerade med honom. Tycker att Ranelid vann;) haha, hur som helst var det stor underhållning!

Nu laddar jag för att åka och hjälpa en kompis med hans gård, men det regnar så jag vetefan hur det blir.

ikväll blir det dock städning och diverse aktiviteter som gynnar själen, ska kanske läsa en bok, och en promenad i det fria!

känner att mitt mående ofta är upp och ner, har fortfarande djupa dalar men mina toppar är högre.

Hur ska man göra om man har 1000 ideer om olika sketcher och filmsekvenser i sin skalle??? jag är skitdålig på att skriva ner dom, skulle behöva ett bollplank som jag snappa upp vad jag menar:)


Nej nu blir det ett glas mjölk och ett toabesök så är jag redo att möta dagen!!!

Over and out// micke






my own...

Ja nu sitter jag uppe helt i onödan, cattis sover som en liten gris och lasse har trynat i flera timmar kan jag säga...
Funderar på att sova iallafall.
Om det går??? jag vet inte, men det kan vara värt ett försök.

over and out/ micke

life is a rollercoaster.......

Ja denna dag började piss.

Började dagen med en ångestattack som var som en hästspark från helvetet, sedan hade jag några timmar av total avsaknad av livslust. detta övergick till nånting bättre, ja nånting väldigt bra snudd på lycka:) efter det blev det förvirring....
Ja det är inte lätt att vara liten inte:) haha

Hur känns det nu då??, jo, tackar som frågar....

Neej, jag känner att jag har försökt träffa människor som gör mig glad. och jag har precis kommit hem, jag har haft det väldigt trevligt ikväll:)

Snart ska man upp och jobba, börjar klockan 07:00, kan fortfarande inte hitta ro att sova utan somnar mest av utmattning:)

Jo jag har börjat minnas saker från lördagen ju:)

Dagen började med att min eminent dumme vän(låt oss kalla honom Engan) gjorde mig läsksugen. Jag for hem till honom för att styra upp en förluva, men helt plötsligt ballade han ur och skulle se på Tv med morsan sin. TILT!!!! så jag försökte skaffa mig en backupplan och ringde en törstig kille(låt oss kalla honom Tobbe N) han var på målarjobb i juniskär... TILT. vad gör man nu då???, jo jag for hem och tvättade lite kläder och skullle vila lite...
Kollar in facebook lite senare och inser att tobbe kommit hem och vill att jag kommer ut på grogg och sjörövarrock! Nu kom dricklusten på allvar! jag gjorde mig klar och kom ut till gökböle, anländer och det första jag hör är Första gitarrsolot i Treasure Island, min favoritlåt med running wild!
Tobbe tyckte att Captain morgan var en bra start och "tvingar" mig att svepa en hel del innan jag värjer mig från att kexa:)
det blev ett totalt sjöslag och det slutade med att tobbe somnade och linus blev hembeordrad! Morsan kommer och hämtar mig och skjutsar in mig till stan.
Det slutar med att jag hamnar på BK med en lätt överförfriskad Cattis och hennes vapendragare (låt oss kalla henne Beccis). Hade mycket trevligt, men drabbades av lätt åldersnojja då jag träffade flera "småkillar" jag har varit tränare i pingisskolan åt.. TILT!!!!
Men överlag var det en helt lyckad kväll, och jag hamnade i säng i lagom tid framåt 5 tiden..

Kan iallafall säga som så, om ni nånsin får chansen att festa i gökböle så ta den, det blir bara inte bättre än så:)

Over and out// micke

God hate us all!

Jag tänkte att jag skulle summera torsdagen fredagen och lördagen här men jag är helt blåst i skallen idag, jag har andra tankar funderingar och känslor som gör att jag inte kan koncentrera mig på dom dagarna.

För mig är musik väldigt viktigt, jag har lyssnat på musik i hela mitt liv och alltid relaterat låtarna till nånting.
men om jag ska sammanfatta mitt liv med en låt så skulle jag vilja säga disciple med slayer.
Jag får ofta höra att musik som slayer pantera etc inte är musik utan bara skrän, för många är det bara skrän men för mig är det många gånger underbart ärligt och vackert.
För mig tex. är ju tomas Ledin ocg ulf lundell kvalificerat skit, men det är MIN åsikt. Vill folk lyssna på det där ska dom göra det.
När jag försvarar en del låtar med att det är  underbara texter så får jag ibland höra, "varför kan dom inte göra den bättre?". Men jag skulle vilja höra Sven-Ingvars göra en svensk version av people=shit, eller Kent göra om disciple, som sagt det går inte... Jag har lika svårt att se att immortal skulle göra leende guldbruna ögon på ett seriöst sätt, eller decide göra sol vind och vatten.

Nu ska jag försöka förklara varför denna låt är så fantastisk för mig, men vi måste ju börja med att låta er ta del av texten på ett ordentligt sätt;)

Drones since the dawn of time
Compelled to live your sheltered lives
Not once has anyone ever seen
Such a rise of pure hypocracy
I'll instigate I'll free your mind
I'll show you what I've known all this time

God Hates Us All, God Hates Us All
You know it's true God hates this place
You know it's true he hates this race

Homicide-Suicide
Hate heals, you should try it sometime
Strive for Peace with acts of war
The beauty of death we all adore
I have no faith distracting me
I know why your prayers will never be answered

God Hates Us All; God Hates Us All
He Fuckin' hates me

Pessimist, Terrorist targeting the next mark
Global chaos feeding on hysteria
Cut throat, slit your wrist, shoot you in the back fair game
Drug abuse, self abuse searching for the next high
Sounds a lot like hell is spreading all the time
I'm waiting for the day the whole world fucking dies

I never said I wanted to be God's disciple
I'll never be the one to blindly follow

Man made virus infecting the world
Self-destruct human time bomb
What if there is no God would you think the fuckin' same
Wasting your life in a leap of blind faith
Wake the fuck up can't ignore what I say
I got my own philosophy

I hate everyone equally
You can't tear that out of me
No segregation -separation
Just me in my world of enemies

I never said I wanted to be God's disciple
I'll never be the one to blindly follow
I'll never be the one to bear the cross-disciple

I reject this fuckin' race
I despise this fuckin' place

den första versen tycker jag talar för sig själv, Många lever sina skyddade liv och har egentligen inte en aning om nånting. Jag själv får och tar gärna skit när jag säger saker som andra kan uppfatta som verkligen känsliga, men jag är gärna den som upplyser den okunnige.
Som ett typexempel så verkar det som att alla grymheter i världen genom tiderna startade 9:e november 1938 och slutade när JApan kapitulerade 15 augusti 1945.
Det jag menar är att alla vet om förintelsen, men vill man kunna nånting om kambodja, Rwanda, apartheid eller liknande så finns det liksom inte plats för det i skolan, utan det får man göra ett extraarbete om. Iallafall var det så för min del, jag kommer ihåg att jag frågade i skolan när jag var 11år om förintelsen var det enda hemska som hänt i världen. Jag fick ialloafall en kraftig utskällning och fick gå till rektorn där jag fick en "privatlektion" hur hemst det var med andra världskriget... JAg säger verkligen inte att det är en bagatell, men det finns så mycket annat med som borde komma fram lite mera.
Nog om detta, jag kan skriva en hel dag om detta ämne.

Andra versen är ganska genial den med, de två första raderna instämmer jag fullt ut med.. För att dämpa min ångest i mina yngre dagar så använde jag hatet som mitt främsta verktyg, hat mot andra och framförallt mig själv.. Mitt hat mot andra har jag tonat ner kraftigt, men hatet mot mig själv har alltid funnits där och jag vet inte om jag nånsin kommer att bli av med det... För på nåt jävla märkligt sätt så trivs jag med det, det känns som hemma för mig.
Strive for peace wtith acts of war, tänk på den och man inser hur idiotiskt det är. Kolla bara hur bra det blev i aktuella platser som afganistan irak med flera, tror verkligen inte att man kan bota våld med våld.
Att det sedan finns massor av manniskor som lever gott på andras död ä väl verkligen inte heller nån hemlighet.

God Hate us all, det måste han göra om han finns.
Anledningen är att om han älskade oss så mycket som en del vill göra gällande så hade han inte givit oss fri vilja.
Om det nu var så att, låt oss säga en gubbe har skapat världen. varför har han då givit oss de verkyg vi har??? varför har han skapat han medvetna fel i människan, varför skapade han ondska???
VArför har han låtit människan döda varandra i hans namn i 2000 år??
Eller så kan det ju vara lite så som kerry king förmodligen menar, det finns kort och gott ingen gud och det är därför våra böner inte blir besvarade.

Att jag inte vill vara någons lärljunge/följeslagare har varit nånting central i mitt liv, det ala andra gör vill jag inte göra. Jag har aldrig varit nån fan av skolavslutningar, julaftnar, midsommarfirande, kort och gott är jag och har alltid varit livrädd att vara som alla andra, jag vill gå min egen väg. Kommer att tänka på vad margaret thatchers föräldrar sa till henne en gång:" Man ska inte följa massan, utan man ska leda den"

I hate everyone equally
You can't tear that out of me
No segregation -separation
Just me in my world of enemies
Detta tycker jag är fantastiskt vackert sagt, jag vet att det låter twistat men så är det.
Jag respekterar hellre en människa som ärligt kan stå för att han hatar alla(om det nu verkligen är möjligt, med tanke på att man måste ha träffat 6 miljarder människor men detta är en hypotes). Än människor som säger att alla människor är lika mycket värda och vill ha fred på jorden, men samtidigt köper Nike-skor skulle vägra att bo i rosengård och tar en omväg runt en hemlös.
Jävla hyckleri säger jag! Jag är verkligen ingen vidsynt männniska, men jag hymlar fan inte med det.

Jag känner verkligen inte att jag fått med allt, och det skulle ni inte heller orka med att läsa om heller skulle jag tro;)
Men jag vet att det finns många av er här som tycker att detta är en bra låt, och jag vet samtidigt att det finns många av er som tycker att det är kvalificerat skit. Som jag sa, jag är här för att upplysa er, och när ni får höra låten igen kanske ni tänker annorlunda.

Låt oss nu höra på mästerverket;)






Revelation....

Oj vilka dagar det har varit nu, både jobbiga och bra.
Men två saker har satt avtramp i min hjärna och själ, en bra och en annan som är jättekuslig.
Om jag kunde få göra denna blog till en videoblog så skulle det nog passa med scener från A clockwork Orange, natural born killers och face of death-filmerna...
Men vart jag ska börja nysta vet jag inte så detta blir ett mellaninlägg.

ikväll så ringde cattis uppenbart uttråkad och vill komma och hälsa på, jag kände mig först inte upplagd på besök men hon är en sån jävla glad prick och det är sånt jag behöver nu. Men iallafall när jag åkte in mot stan så lyssnade jag på ett musikstycke på P3, jag bara njöt och jag fick fram olika filmscenarion till musikstycket, totalt jävla briljanta filmideer!!! jag var helt tagen när jag kom in till stan och Cattis ,måste fan ha undrat om jag var totalt jävla mongoloid;) haha





Detta var stycket, jag kom hem och jag lyssnade på det igen och samma bilder började om igen..
Så jag ska fatta pennan snart och krita ner mina ideer, men jag kan lova att det naturligtvis är nånting på gränsen som kom upp:)
Hur som helst, totalt jävla briljant!!!!

På tal om briljant så var jag in på Hockeysnack och fick se Ambroos presentation, där han har klippt in nånting som den levande legenden MAgnus Sjöstedt har skrivit;

"Idag var jag in på Petterssons Skor efter jobbet och paxade ett par schackrutiga myggjagare som skall få utsmycka mina fötter under Dansgalan i Nordichallen i slutet på september hade jag tänkt. Lägg där till en kemtvättad grå kostym, vit skjorta och en vinröd slips med elefanter som motiv och jag kommer göra stor succé bland de mer paranta damerna som snoffsat till sig enkom för Lasse Stefanz skull. Det kommer vimla utav mogen fräsch frukt på galan. 40-taggare i nylonstrumpor och kort-korta kjolar som hällt över sig en hel flaska parfym innan ankomst och som efter ett antal pavor vin intar en mer dimmig och kåtrusig blick i ögonen på jakt efter ett byte att sätta klorna i. Björn eller lokatt de skiter de i. Bara bytet ifråga är virilt och ungdomligt – och denne kan få igång blodcirkulationen efter ett antal bägare innanför västen! Utsikterna för en lysande kväll med mycket kramar och kanske mer därtill är alltså goda. Man kanske skulle be chefens svärfar lära mig hur man truddeluttar ”Öppna landskap” av nationalskalden Ulf Lundell på munspel? Då måste ju kusten bara vara klar!"

/Uno eagle

 

Totalt jävla lysande!

 

over and out// micke


jag har en pingstvän i min anal...

Har nu varit vaken ungefär en timme sedan min svartkonstpingiskompis ringde och tyckte det var färdigsovit för idag:)

Ja vad fan ska man göra idag då??? kanske tälja en kvist och pilla sig i stjärten eller köpa en burk honung och kolla på vetenskapens värld, jag är helt lost på vad jag ska göra.
Kollar iallafall på youtube nu på gamla videos, fan vad mycket bra skit det finns på nätet;)
en promenad ska det bli i alll enkelhet innan det är dags for ett kortare pokerpass.

Drömmen om den belgiske bärplockaren i speedos förföljer mig kan jag säga;)

nu ska jag runka bulle med herren jesu krist!!!

over and out// micke

Knuckless fist of fury!!

Ja vad säger man nu då???
Jo jag och Cattis kom på att det skulle vara trevligt att åka hem till mig och ta en kopp kaffe i går kväll, vi drack kaffe såg på tv och film.
Kan med lätthet säga att hon hör till en av de absolut sjukaste tjejer jag mött, eller vad sägs om denna eminenta kommentar under "den oändliga historien"? - tänk att våldta en mongoloid, gud vad hemskt!
På tal om ingenting det vill säga, jag skrattade så jag nästan grät, skratten fortsatte framåt morgonen och jag skjutsade hem "odjuret" :)
Den tjejen är nog den enda jag sett utan knogar, därav dagens titel:)

Hehe, får nu rapporter om att i skrivande stund att jag har satt igång en jävla cirkus på jobbet;) HAHA, ganska typiskt mig måste jag säga:) men jag bryr mig inte nämnvärt.

Nej nu är det dags att åka ner på jobbet och få skäll:)

over and out// micke


Im alive!!!!!!!!!!!!

Idag var en dag som kan ha förändrat mitt liv..

Jag var hemma efter jobbet och trött som en gnu, somnade ett tag och kände mig allmänt seg och trött.
låg i sängen trött efter en slentrianonani, och kom att tänka på några visdomsord som cattis yppade igårkväll.
Låg och funderade lite till och sedan kom tanken som en blixt från klar himmel, jag far ner på gymet..
Då kom det snabbt några anledningar till att INTE åka ner på gymet, men jag tänkte "va fan åk ner!", så det gjorde jag.

JAg kommer in på gymet och den första jag träffar är Anders Wikberg som tränade å gymet när jag härjade som värst, och genast försvann alla dom där känslorna som har varit negativa. Sedan träffade jag krister rehnman med, och då började träningssuget bli större...
Jag kliver in i lokalen och då börjar känslan av odödlighet att infinna sig, jag känner mig så levande så otroligt laddad, ja nästan lycklig!
Jag tränar igenom kroppen med ett halvtungt pass som gjorde att jag bara skakade efteråt, av välbehag, lycka och framförallt utmattning.
Jag är bara en skugga av mitt forna jag, men jag tyckte det var otroligt skoj, jag längtar till nästa pass fast jag bävar inför träningsvärken.

Dagen i övrigt har varit okej, otroligt fin start på dagen med städning ute på deltat och trevligt samtal i både telefon och IRL;) sedan trött och efter det lycka.

Nu kan man tycka att jag överdriver, men det gör jag inte ett dugg.

Jag har tryckt undan många saker de senaste åren som VERKLIGEN är michael willysson, ikväll var jag 100% mig själv.

Nu blir nästa pass torsdag eller fredag då kroppen är redo, nu måste jag få ordning på kosten, den där jävla kosten!!!.


Nej nu ska jag hämta cattis...

Over and out// micke

world poke her tour...

... är en filmtitel jag fastnade för på hustlers channel för nåt år sen, jag har tyvärr inte sett filmen...

Nej nu ska jag in på birsta sedan är det just poker(inte poke her) som gäller, måste ta igen timmarna jag inte spelat i veckan:) det har gått sådär den här veckan, ett lillplus hittills men ikväll kan det bli annorlunda jag kan lika gärna bli black inatt:)

Så önska mig lycka till, det behöver jag verkligen;)

Over and out//micke

Städning ett måste eller en dygd?

Nu är det tredje gången jag vaknar idag och bestämt mig för att kliva upp. Dom 2 första gångerna slutade i nån form  utav sömnåterfall;)

Gårdagen??? jo den startade med en praktfylla, så dä kanon har jag inte vart på ett par år minst men det slutade lite tveksamt då jag hade bestämt mig för krogen men slutade med att jag somnade tidigt.. Varför??? jo för att barjäveln på gärde bara sålde öl, och dricker jag bara öl blir jag nykter och får skallebank, sedan att skjutsen omotiverat körde ifrån mig är ju en annan anledning till att jag var kvar där alldeles för länge, annanrs hade jag vart på krogen och haft skitskoj:) men men det får ju inte gå som man har tänkt sig inte;)

Idag då???, jo jag startade med lite diskning och tänker fortsätta med att damsuga och KANSKE torka golven.. Sedan vete fan vad jag ska göra, nån med bra förslag kan gärna redovisa dom;) Jag tror att det kan bli att jag ska laga lite käk, eller om jag försöker få morsan att göra kålpudding, det hade ju varit en höjdare.

Mina 5 favoriträtter:

1. Kålpudding
2. Levergryta
3. kötttsoppa med limpmackor;)
4. kommer en pepparbiff jag åt i tammerfors
5. stekt strömming och potatismos.

Ja nu vet ni det iallafall;)

nej nu måste jag fortsätta med disk och golv...

Harebrahejdåmåstedra/// micke

jag har en pingstvän i min anal...

Har nu varit vaken ungefär en timme sedan min svartkonstpingiskompis ringde och tyckte det var färdigsovit för idag:)

Ja vad fan ska man göra idag då??? kanske tälja en kvist och pilla sig i stjärten eller köpa en burk honung och kolla på vetenskapens värld, jag är helt lost på vad jag ska göra.
Kollar iallafall på youtube nu på gamla videos, fan vad mycket bra skit det finns på nätet;)
en promenad ska det bli i alll enkelhet innan det är dags for ett kortare pokerpass.

Drömmen om den belgiske bärplockaren i speedos förföljer mig kan jag säga;)

nu ska jag runka bulle med herren jesu krist!!!

over and out// micke


Vägskäl........

I några dagar nu har jag insett att jag är i ett kraftigt vägskäl i mitt liv, hur jag ska göra, saker jag har skymt undan för att slippa ta ansvar över besluten om mitt liv...
Ingen kan tala om för mig hur jag ska göra, men jag vet mycket väl vad jag borde göra samtidigt som det finns saker jag vill göra och saker jag absolut inte vill göra.

Jag Talade med kirurgen för ungefär ett år sedan i samband med min gallstensoperation om en eventuell gastric bypass operation, i folkmun en magsäcksoperation. Jag ville verkligen göra den, men inte för min skull har jag kommit fram till utan det var för majas skull... Jag ville göra den för att kunna få ett jobb och kunna ta hand om henne och eventuell familj, det var min inre bild. Nu när jag bara har mig själv att rå om så har den bilden reviderats, samma drömmar finns fortfarande men vägen dit ser annorlunda ut.
Jag känner att jag har mer energi nu än vad jag hade för ett år sedan, det är för att en stor börda har släppt från mina axlar. För några dagar sedan kom jag i kontakt med 2 ampuller testosterone, och jag klev tillbaka 7 år i tiden i ett nafs, jag vet hur fort min kropp skulle förändras och jag är riktigt sugen att bara säga " Fuck this lets ride!!!!" jag har inget att förlora, för jag är i en sits där jag är kroppsligt döende och det vet jag...
JAg vet samtidigt biverkningarna av att bara släppa lös, och förra gången så hade jag en sån "baksmälla" psykiskt så jag ville ta mitt liv.. Då kommer diffe som sitter på min axel och säger - du, det behöver inte bli som förra gången...
Och den andra axeln sitter mitt förnuft som säger att gör det inte, jag kan säga att det tjattras en hel del nu.

Hur som helst kommer den debatten att fortsätta, så det jag måste göra är att få en start och göra bra saker för mig själv som får mig sakta men säkert att förändras till det håll jag vill. Det skulle få min självkänsla att växa lite, att göra nånting rätt när det gäller mig själv för en gångs skull.
Ska jag göra en oåterkallerlig operation som gör att jag kommer att tappa 20% av ursprungsvikten om 5 år?? eller ska jag komma igång med en Kur som gör att jag kommer att känna mig som en tonåring och läka kroppen, samtidigt som att jag rasar i vikt? Ska jag chansa med biverkningarna? Eller ska jag ta saker och ting i rätt ordning och låta det ta mer tid med förändringarna??

När man läser de tre alternativen så är ju nr 3 självklar för de flesta, men jag är inte som de flesta.

Med tanke hur jag ser på mig själv så lutar det åt nr 2 mer än de andra, men det beror ju samtidigt på dagsformen.

Jag vet iallafall att jag måste börja säga nej till andra projekt än de som gagnar mig, kommer att träna på måndag oavsätt hur trött less eller tjatig omgivningen kommer att vara, för gör jag inte bra saker snart så kommer diffe att vinna och då är det full gas som gäller.

det låter som att jag är deprimerad men det är jag inte än, det är bara en av mina vanliga funderingar...

Idag ska jag iallafall ge mig hän åt dekadens och total avsaknad av själsligt djup, jag kommer att gå in i nidbilden av mig själv som jag skapat som försvar från mig själv och andra.
Jag ska supa till skratta och bara vara oseriös hela dan;)

det här inlägget blev inte alls som jag tänkt det kan jag säga, men det skiter jag i. Börjar jag att skriva kan det komma ut vad som helst;)

En dålig vits: drängen hade fått med sig pigan hem från logen. och han säger när dom trevar i mörkret. - kan du ta av dig tröjan? då svarar pigan- tjöjan??? det är ju exem!!!

Over and out// micke

hmmm, jag är ju inte snabb.... eh ibland;) ....

Nu ska jag väl ta och få arslet ur vagnen och åka iväg och hjälpa clärra på gården;)
Medan jag är borta kan ni ju roa er med att läsa Cattis blog om vad vi gjorde igår:)
http://cattisenwiklund.blogg.se/

Over and out// micke

Nasum eller Helen Sjöholm.... Det är frågan det;)

Sitter nu och har nyss vaknat, aingen trött då jag somnade på soffan i natt. Gick i säng klockan 6 i morse efter en otroligt intressant kväll i Youtubes tecken:) Vilket spectrum av olika saker vi kollade på, men en sak kan jag  lova,..... jag grinade stundtals av skratt:)

Nu ska jag strax dricka kaffe sedan bär det iväg med min sambo och städa bort skit på en gård:)

Var med om en sak i morse, kollade mig i spegeln i morse och börjar se en annan bild än den jag sett de senaste 25 åren....

Nej nu blir det kaffe...

Over and out// Micke

zombienosh...

ja i dag blir rubriken tagen av en gammal Splatter/zombiefilm från 80 eller 70-talet, det ryktades om att vissa delar av filmen hade snuffpotential. Men nu är det inte därför jag skriver det här, utan för att jag känner mig som en zombie nu;) Somnade halv 5 i morse, vaknade halv7 och har målat halva dan så jag känner mig som en zombie, men utan den där känslan att jag måste äta färsk hjärna;) ( ett stående tema i gamla zombiefilmer var att dom ville äta färska hjärnor)

Fan vad mycket skumt jag har sett i mina dar, både fiction och verklighet men det jag fick höra härom dagen var bland det värre jag hört om.

Jag jobbar med en kille från tjetjenien, och dom har ju för ett 400-årigt lång krig mot ryssarna(eller om det är tvärtom, men hur som helst har konflikten pågått i 400 år)
Nu var det iallafall att hans hemby blev omringad av ryska trupper, med cirka 5000 invånare. Alla flydde ner i källarna och det var bara civila. Iallafall så beordrade den ryske generalen att dom skulle anfallas, så de ryska trupperna kastar ner handgranater i källarna. Han fick även bevittna när ryssarna fick tag i en gravid kvinna i 8-9:e månaden, de sprättade upp henne och grillade fostret levande framför henne innan de dödade kvinnan.
Varför jag skriver det här vet jag inte, men kanske för att det var nånting som berörde mig, jag vet att det finns massor av liknande saker som hänt, men jag kanske var extra känslig den här dan eller så har jag fått nånting som jag alltid har saknat innan.... empati. Det berörde iallafall mig en hel del.

Nu ska jag iallafall vila, för att orka med dagen som jag ser fram emot:)

Den dagen man känner att man kan allt, är det nog dags att dö...

Over and out// micke

hehe

Kom fan inte på nån passande rubrik så det blev den;)

Ja idag har det varit en jäkligt intressant datg måste jag säga, vaknade trött som ett as klockan 06:35 efter att ha kommit hem klockan 02:30 efter en underbar kväll med kasino och trevligt sällskap:)

Var på jobbet till klockan 11:30 idag, kom hem och skulle vila en stund gick inget vidare då jag smsade med C;)
Somnade och vaknade till efter ett tag och kände mig lite piggare. Maja kom förbi idag och skulle hämta posten, kändes bra när hon gick. Och det kändes inget speciellt när hon kom.

Sedan så kom jag och C överrens att jag skulle hämta henne och hitta på nånting, det enda som var planerat var en kaffetår och rastning av Tyra. Kvällen bara försvann på en grisblink, med många skratt och djupa funderingar:) Det är ganska intressant hur människor kan mötas av olika anledningar. Kan bara säga att jag har fått mina utmaningar de två-tre senaste dagarna jag ständigt behöver:)

Känns lite pinsamt att bjuda hem nån då man har det stökigt hemma, men det gick rätt bra ändå måste jag säga.
Annars tycker jag att jag har kommit underfund med massa saker de senatse dagarna och det gör att jag känner mig bättre till mods.

träffade en annan människa idag, en människa jag har saknat i flera år att prata med. Han är en av de första människorna som fick se den verkliga micke, det är alltid en utmaning att diskutera med honom och man får alltid en spegling av det man säger. Jag har känt harmoni i dag och det måste jag tacka tommy och C för.

En annan människa som betytt mycket senaste tiden är J, en människa som skule jubla över att träffa tommy då hon skulle få sig en rejäl utmaning;) Hon har fått mig att inse att jag kanske borde lyssna på mig själv ibland, kanske inom en snar framtid så börjar jag att göra så.

Morgondagen ska fortlöpa i de tidigare dagars tecken, i morgon blir det hundarnas tur att knyta kontakter:)
Tyra ( min hund) var på bättre humör idag iallafall , och visade upp tecken på sitt forna sprallliga jag hoppas hon går till sig snart och att jag kan sterilicera henne snart.

finns massa saker som snurrar inom mig nu och jag skulle säkert behöva skriva av mig mer än jag gjort nu, men jag får se vad jag pallar av att delge er de närmaste dagarna...
Jag har av hävd mycket svårt att öppna mig, och blottar sällan eller aldrig strupen. Men det börjar snart bli dags att frångå gamla vanor, eller vad säger du käre J???


nej nu blir det kvällsonani till macgyver ochen ny dag väntar om 4 timmar;)

over and out// Micke



RSS 2.0